Hoe werkt Cambridge Weight Plan?

Een Cambridge Weight Plan consulent begeleidt mensen die uit evenwicht zijn wat betreft eetgewoonten. Worstel je met overgewicht, kan je moeilijk de tijd vinden om gezond te koken of ben je even de weg kwijt in dieetland? Cambridge Weight Plan kan je hierin ondersteunen.

Compleet en fool-proof

Onze Cambridge consulent zal voor jou een aangepaste Stap in de persoonlijke begeleiding voorstellen. Ook zal je geholpen worden met het integreren van beweging en gezonde voeding in je dagelijkse leven, zodat je niet alleen je streefgewicht behaalt maar ook behóudt.

De persoonlijke begeleiding door onze consulenten is onze grootste troef. Zij behaalden het Cambridge-certificaat en ze worden regelmatig voorzien van opleidingen en tools die ervoor zorgen dat jij jouw doel behaalt.

De Cambridge vervangmaaltijden die in de schaduw van de universiteit van Cambridge ontwikkeld werden, dienen hier als hulpmiddel. De maaltijden zijn in regel met de Europese wetgeving, bevatten alle bouwstoffen die een gezond lichaam nodig heeft en staan garant als een veilige maaltijd. Extra vitaminen of mineralen zijn dus overbodig. Deze maaltijden zijn exclusief te verkrijgen via onze consulenten, in een mooi uitgebreid gamma en aan zeer democratische prijzen.

Het Stappenplan

Het Stappenplan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus.

Met de hulp, adviezen en coaching van je eigen consulent wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel je wilt afvallen.

Afvallen
Cambridge Weight Plan werkt in diverse fasen van het Stappenplan met maaltijdvervangers. Deze worden door de EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid) gezien als effectief voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud (VO (EU) Nr. 432/2012).

Van diëten naar eten
Groenten gaan een belangrijke basis vormen voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap voegen we productgroepen toe en worden de hoeveelheden wat groter.

Bewust worden
In het Stappenplan leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Je leert meer en meer dat gezond en lekker uitstekend samengaan.

Leefstijl en stabilisatie van je gewicht
De 7 gezonde regels, tips & tricks voor een goede mindset, tips om op een leuke manier in beweging te komen en in beweging te blijven, hulp om je leven permanent te veranderen, gezonde manieren om je eten te bereiden en nog veel meer.

Het Stappenplan: van verantwoord afvallen naar bewust genieten!

Cambridge Weight Plan maaltijd |  groenten |  eiwit | zuivel |  fruit |  graanproducten |  aardappelen, rijst, pasta